![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtYEeHjZeRE2LbSTdox1jxXOsdPvH29lpwa_yG1nSfCw5nZ2Dhx3XBtwm7DI9nly09F2R2ryNarng6WbXWuKk9JbyIclhft0BOjVMf38DeiJ9sRE2vbbBx9dv6pmYorKawlivPLMnyFH0/s320/CAM00306.jpg)
1 ogórek
1 awokado
1 mały pęczek szczypiorku
1 mały pęczek szczypiorku
3/4 szklanki kaszy jęczmiennej (przed ugotowaniem)
1 łyżka majonezu
1 łyżka jogurtu
sól, pieprz
Ogórek i awokado pokroić w kostkę, koperek i szczypiorek posiekać. Kasze ugotować wg przepisu na opakowaniu i ostudzić. Wymieszać składniki z majonezem i jogurtem. Dobrze doprawić.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz